CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Quim Masferrer homenatja el públic i la cultura amb “Bona Gent”

Quim Masferrer homenatja el públic i la cultura amb “Bona Gent”

07/09/2020

Les dues funcions de l’espectacle van aplegar més de 600 espectadors dissabte a la Carpa Polivalent El Sorralet. En un principi, el Teatre Margarida Xirgu havia d’acollir l’obra el mes de març, però la crisi sanitària va fer que s’ajornés i canviés d’espai, amb les entrades ja exhaurides.

La Carpa Polivalent El Sorralet s’ha convertit en un gran teatre aquest cap de setmana amb el xou Bona Gent, a càrrec del carismàtic Quim Masferrer.

Amb la distància de seguretat corresponent i l’accés esglaonat, dissabte més de 600 persones van assistir a les dues funcions de l’obra, prevista inicialment pel 28 de març amb motiu del Dia Internacional del Teatre i finalment posposada per la pandèmia.

Després d’introduir l’espectacle, posar-se la mascareta i desinfectar el micròfon, el presentador d’El Foraster va baixar a la platea per assolir el seu objectiu: convertir el públic en el protagonista. Mentre caminava entre els espectadors i les espectadores, l’actor s’anava aturant i els entrevistava per conèixer les seves històries personals i construir un relat únic.

Com que les entrades estaven exhaurides des de principis d’any, l’equip del departament municipal de Cultura va decidir traslladar l’activitat al Sorralet, un equipament amb aforament suficient per poder respectar les restriccions de seguretat derivades de la Covid-19.

La importància d’apostar per la cultura

Al final de les dues funcions de Bona Gent, Quim Masferrer, vestit amb la samarreta de la Festa Major 2020, va desitjar unes bones festes al públic mentre agraïa que ajuntaments com el de Montornès continuïn duent a terme actes culturals amb precaució.

Masferrer tornava a Montornès 5 anys després de la seva darrera visita, quan va representar a l'antic Teatre Municipal, la tragicomèdia Temps, dirigida per Ramon Fontserè.

Vídeos:
Quim Masferrer a punt de sortir a l'escenari.
Quim Masferrer i la Cultura Segura.

Arxivat a: Cultura i festes
Quim Masferrer, amb la samarreta de la Festa Major 2020, en un moment de la primera funció de "Bona Gent" dissabte a Montornès.
La Carpa Polivalent El Sorralet es va convertir en l'escenari més gran de Catalunya dissabte.
Més de 600 espectadors van veure "Bona Gent" dissabte a Montornès, entre les dues funcions.
Quim Masferrer va convertir el públic en el protagonista de l'obra "Bona Gent".
L'accés al recinte es va dur a terme de manera esglaonada i seguint els protocols sanitaris.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona