CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’entrenador superior Franco Pinotti s’incorpora al CB Vila de Montornès

L’entrenador superior Franco Pinotti s’incorpora al CB Vila de Montornès

05/09/2020

El club montornesenc ha presentat en roda de premsa el nou preparador de l’Infantil 1, que també funcionarà com a tecnificador i formador d’entrenadors. Amb més de 50 anys d’experiència en el bàsquet internacional, Pinotti és una de les grans apostes de la nova temporada del Vila de Montornès.

Després del confinament i de l’estiu, el Club Bàsquet Vila de Montornès té més ganes que mai de començar la temporada. Ho fa amb novetats rellevants com la incorporació de l’entrenador superior Franco Pinotti a la seva estructura.

El Vila ha donat a conèixer el nou fitxatge aquest divendres en roda de premsa. De manera altruista i passional, Pinotti actuarà com a preparador de l’Infantil 1, tecnificador i formador d’entrenadors.

Un cop acabat el seu contracte d’administratiu amb l’ACB, Pinotti va rebre la proposta del president del Vila, Xavi Espín, de traslladar-se de Barcelona a Montornès per iniciar una nova etapa personal i professional dins del club, on ja havia tingut presència darrerament en campus i jornades de tecnificacions.

Al llarg dels més de 50 anys d’experiència en el bàsquet, ha treballat com a jugador, periodista esportiu, entrenador i scouter. En els darrers 20 ha centrat la seva trajectòria en la formació de juniors i cadets masculins i femenins per Europa i Amèrica del Sud, així com en xerrades i conferències per al Comitè Olímpic o l’Asociación Española de Entrenadores de Baloncesto.

Des del club montornesenc, Pinotti reforçarà la tecnificació individual dels jugadors i les jugadores per potenciar al màxim el seu rendiment tot assumint els mínims riscos possibles derivats de la crisi sanitària.

Una temporada atípica

El curs 2020-2021 es presenta com a insòlit per al Vila de Montornès. Durant el confinament, i després de diverses reunions fallides amb els jugadors, el club va decidir prescindir de l’equip sènior de tercera categoria. Ara el sènior territorial, integrat per jugadors de la casa, serà l’aposta de més nivell de l’entitat.

El Vila es continua movent en el mateix número de socis i sòcies: 16 equips federats i una escola de 25 jugadors. Els Specials, amb 24 nois amb capacitats especials, i el lleure femení, amb 22 noies, continuen creixent i potenciant les seves habilitats a la pista.

Els jugadors i les jugadores del Vila reprendran els entrenaments dilluns al Pavelló municipal i a la Carpa Polivalent El Sorralet.

Arxivat a: Esports
El president del CB Vila de Montornès, Xavi Espín, amb el nou entrenador, Franco Pinotti.
Franco Pinotti es reuneix amb jugadors infantils del Vila de Montornès.
Un dels moments de la trobada d'ahir entre Franco Pinotti i els jugadors del club.
Franco Pinotti i els jugadors van tenir temps de realitzar alguns entrenaments a la sessió d'ahir.
Igual que la resta d'entitats, el CB Vila de Montornès ha adoptat diverses mesures de seguretat per prevenir casos de COVID-19.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona