CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions als cursos i activitats del CEM Les Vernedes

Inscripcions als cursos i activitats del CEM Les Vernedes

10/08/2020

L'equipament obrirà el període d'inscripció a les formacions de natació i gimnàstica el 31 d'agost. Enguany caldrà demanar-hi cita prèvia de manera telefònica per presentar les sol·licituds a la recepció del complex.

El Complex Esportiu Municipal Les Vernedes ha programat una oferta d'activitats lúdiques i didàctiques per a la temporada 2020-2021. Per complir les normes de seguretat establertes en la situació sanitària actual, aquest curs l'equipament ha reduït el número d'activitats disponibles.

Entre elles hi ha cursets de natació trimestrals i anuals, així com dos cursos de gimnàstica hipopressiva trimestrals:

  • Els cursos de natació trimestrals estan destinats a adolescents d'entre 15 i 17 anys. Tenen un preu de 60 € per als abonats i de 85 € per als no abonats.
  • Als cursos de natació anuals hi poden accedir infants amb edats compreses entre els 3 i els 14 anys. Els preus oscil·len entre els 77 i 98 € per als abonats i entre els 109 i 140 € per als no abonats. L'equipament també ofereix un curs de natació artística adreçat a persones d'entre 7 i 12 anys que té un preu de 310 € per a abonades i de 403 € per a no abonades.
  • Pel que fa a les activitats multiesportives, de caràcter trimestral, el centre ha programat dos cursos de gimnàstica hipopressiva: un de nivell inicial i un altre de nivell avançat. El preu és de 58 € per a persones abonades i de 79 € per a les no abonades.

Per inscriure's als cursos caldrà trucar prèviament al telèfon del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes (93 568 69 07) a partir del 24 d'agost i demanar-hi hora per emplenar les sol·licituds a la recepció de l'equipament. La trucada no garanteix la plaça.

El període d'inscripció romandrà obert del 31 d'agost al 13 de setembre per als actuals cursetistes i del 14 al 20 de setembre per a noves inscripcions. Les classes començaran el 28 de setembre.

Arxivat a: Esports
Piscina coberta del CEM Les Vernedes (imatge d'arxiu)
Taller de natació per a nens i nenes (imatge: TaniaVdB)
Exercicis d'abdominals hipopressius (font: CEM Les Vernedes)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona