CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El servei de suport a les Comunitats de veïns i veïnes s'amplia a tot Montornès

El servei de suport a les Comunitats de veïns i veïnes s'amplia a tot Montornès

16/07/2020

A partir d'aquest mes de juliol el servei de suport a les comunitats veïnals circumscrit fins ara a l'àmbit de Montornès Nord, s'estén a tot el municipi. El servei facilita assessorament i ajuda a les comunitats en qüestions organitzatives i de convivència.

Qualsevol veí o veïna de Montornès pot accedir a partir d'ara al Servei municipal de suport a les comunitats de veïns i veïnes. Aquest servei, creat anys enrere en l'àmbit del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord, amplia a partir d'ara el seu abast d'actuació a tot el municipi.

L'Àrea de Seguretat Ciutadana i Convivència s'ha fet càrrec d'aquest servei que ofereix orientació i suport en qüestions relacionades amb l’organització interna, el bon funcionament i amb aspectes comunitaris, econòmics i de convivència. L'objectiu és que les comunitats puguin gestionar els seus afers col·lectius de forma autònoma, comptant amb l'acompanyament i assessorament municipal.

El servei, ubicat a l'Oficina del barri, es presta els dilluns de 9 a 19 h. Tel. 935688127; c/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Suport integral a les comunitats  

Amb l'ampliació del Servei de suport a les Comunitats a tot el municipi, es dona un pas més per maximitzar l'ajuda municipal a l'àmbit veïnal. Les accions que durà a terme complementen les que es desenvolupen des de l'Oficina Local d'Habitatge per a qüestions relacionades, per exemple, amb la rehabilitacions d'edificis, i a les que realitza el Servei de Mediació, molt vinculades també a les relacions veïnals.

Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
Imatge gràfica del Servei de Suport a les comunitats

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona