CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La coeducació, eix central de les trobades virtuals de l’EDE

La coeducació, eix central de les trobades virtuals de l’EDE

14/05/2020

Malgrat la situació de confinament, els departaments d’Infància i d’Educació tornen a posar en marxa les sessions de l’Espai de Debat Educatiu, ara en format digital. La primera trobada serà aquest divendres 15 de maig i versarà sobre la coeducació.

L’Espai de Debat Educatiu, l’EDE, s'incorpora a la programació Eduquem i Gaudim en Família, ara en format digital. Aquest divendres 15 de maig tindrà lloc una trobada virtual per treballar el tema de la coeducació.

Hi pot participar tothom qui vulgui: famílies, mestres, professionals, etc. L’objectiu de la sessió és, principalment, analitzar què s’entén per coeducació i com afavorir-la des de l’àmbit familiar. La trobada comptarà també amb la presència de membres de la Taula per la Igualtat de Montornès

La coeducació és una de les línies de treball incloses en el Pla d’Igualtat municipal i en el Pla Educatiu d’Entorn. Per això, les escoles i instituts, mitjançant el seminari de primària-secundària, també han estat treballant el tema durant aquest curs.

La iniciativa compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.  Per a la realització de les sessions els departaments d’Infància i d’Educació comptaran amb la cooperativa Coeducacció que treballa per la incorporació de la perspectiva de gènere i feminista en l’educació.

Per a més informació o per participar en la trobada virtual cal escriure un correu a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucar al telèfon 630 28 15 38. La sessió tindrà lloc aquest divendres 15 de maig, a les 18 h 

L’EDE és un espai de trobada i debat sobre l’educació d’infants i joves de 0 a 18 anys que parteix de la idea què tots i totes estem educant i que tothom hi pot aportar. Es tracta de compartir coneixement i aprofundir col·lectivament entorn un tema de manera que trobem uns criteris consensuats que puguem traslladar a la resta de la població. 

El tema treballat durant el curs 2018- 19 i part del 2019-20 ha estat la diversitat. El producte final a elaborar és un vídeo que transmetrà les idees que s’han treballat a les sessions. Actualment, la producció ha quedat aturada per la situació provocada per la COVID-19.

Arxivat a: Educació, Infància, Covid-19, Covid-19 i Escola
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona