CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’escola del Club Escacs Montornès es manté a dalt del podi català

L’escola del Club Escacs Montornès es manté a dalt del podi català

26/12/2019

El Club d'Escacs Montornès tanca un altre any com un dels millors clubs autonòmics després d'aconseguir 10 premis al Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edat.

Aquest 2019 també ha estat un any d'èxits per al Club d'Escacs Montornès, que ha tornat a destacar per la seva escola i es consolida com un dels millors de Catalunya.

En els darrers dies, 17 jugadors i jugadores de la pedrera del Montornès han participat en el Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats celebrat al Vendrell. La competició ha aplegat més de 200 persones i tots ells i elles han hagut de disputar 8 rondes de 10 minuts.

En total, el club montornesenc ha aconseguit 10 premis: 7 individuals i 3 per equips. En la categoria sub-16, Arnau Salvans s'ha proclamat campió de Catalunya mentre que els seus companys Izan Ramirez i Hong Wei Zheng han acabat segon i tercer respectivament. Amb aquests bons resultats, l'equip sub-16 s’ha classificat en primera posició.

Salvans ha competit també en la categoria sub-20, en la que ha aconseguit finalitzar com a subcampió. Les altres dues plates del club han estat per Aitor Funes en sub-14 i per Alex Villa en sub-10. A més, l'equip sub-10 ha estat el millor de la seva categoria i s'ha endut l'or.

Entre el palmarès, el Montornès s’ha endut dos guardons més en la categoria sub-8. Gerard Jurca ha acabat tercer mentre que l'equip s'ha proclamat subcampió de la competició i de Catalunya.

Els resultats són fruit de l'intens treball de preparació i formació que desenvolupa setmanalment l'escola del Club d'Escacs. Se'ls pot trobar de dilluns a divendres de 17 a 20 h a Can Saurina.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d'Escacs Montornès)

Arxivat a: Esports
Escola del Club Escacs Montornès amb els premis
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona