CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Nadal arriba a tothom en forma de solidaritat

El Nadal arriba a tothom en forma de solidaritat

23/12/2019

Les associacions REIR i In Via han donat 21.500 euros a l'Ajuntament per ajudar les famílies en risc del municipi. També, un any més, l'Associació VOLUMONT ha impulsat la campanya "Un somriure per a tothom" i un dinar de Nadal amb les persones grans usuàries del programa de suport alimentari del departament municipal de Serveis Socials.

El Nadal torna a treure el costat més solidari de les entitats. Per quart any consecutiu, el consistori ha rebut una subvenció de 14.000 euros a través de l'Associació Recursos Educatius per la Infància en Risc (REIR), amb la qual treballa per donar suport a infants i a famílies en risc del municipi.

A més, enguany l'entitat In Via ha atorgat un ajut de 7.600 euros a l'Ajuntament. Fruit d'aquesta col·laboració amb el departament de Serveis Socials ha sorgit el projecte "Suport a les famílies en situació de vulnerabilitat", amb l'objectiu de donar suport econòmic a les famílies monoparentals que tenen dificultats per fer front al pagament del lloguer del seu habitatge.

També, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers, s'han lliurat 35 lots de productes d’higiene i alimentació així com 53 lots extres de Nadal del projecte d'Aliments Frescos a famílies del municipi en risc.

VOLUMONT porta el Nadal a petits i grans

Com ja comença a ser tradició per aquestes dates, l'Associació de Voluntariat Social de Montornès (VOLUMONT) ha dut a terme la campanya "Un somriure per a tothom". En les darreres setmanes, el veïnat ha portat joguines, roba i material escolar als punts de recollida que l'entitat ha habilitat al Casal de Cultura, la Biblioteca, el Casal de la Gent Gran Centre i l'AMPA de l'Escola Marinada. 

L'associació ha lliurat les donacions de la ciutadania, així com les que han fet empreses de l'entorn i comerços locals, a 81 infants de famílies que reben atenció i seguiment dels Serveis Socials de l'Ajuntament.

Dins de la mateixa campanya, persones voluntàries de VOLUMONT i personal del consistori han acompanyat 24 persones grans usuàries del programa de suport alimentari dels Serveis Socials en el tradicional dinar de Nadal que té lloc al menjador social. L'acte ha comptat amb animació teatral i ha inclòs una entrega d'obsequis als i les assistents.

Arxivat a: Serveis Socials
Brindis del dinar
Les persones usuàries del menjador social han rebut un obsequi
El dinar ha comptat amb animació
Recollida de joguines "Un somriure per a tothom" 2019
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona