CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > ⚠️ DARRERA ACTUALITZACIÓ DE L'ALERTA PER L'INCENDI AL POLÍGON INDUSTRIAL DE CAN BOSQUERONS DE BAIX:

⚠️ DARRERA ACTUALITZACIÓ DE L'ALERTA PER L'INCENDI AL POLÍGON INDUSTRIAL DE CAN BOSQUERONS DE BAIX:

11/12/2019

16.45 h Protecció Civil desactiva l'alerta del #PlaseqCat. També s'han desactivat les recomanacions de confinament que quedaven per a col·lectius vulnerables.

16.45 h Protecció Civil desactiva l'alerta del #PlaseqCat. També s'han desactivat les recomanacions de confinament que quedaven per a col·lectius vulnerables.

16 h Els bombers donen per estabilitzat l'incendi. Es manté el perímetre de seguretat i es recorda que la recomanació de confinament s'adreça específicament a col·lectius vulnerables (nadons, persones grans i persones amb problemes respiratoris), només si senten molèsties.

15 h El perímetre de seguretat s’ha reduït a les 12 empreses més properes a l’empresa afectada per l’incendi: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/380249/proteccio-civil-mante-alerta-pla-plaseqcat-incendi-empresa-montornes

14 h Tranquil·litat al Polígon Industrial de Can Bosquerons mentre els bombers continuen les tasques d'extinció de l'incendi de l'empresa Ditecsa Centre Derpin. 

13 h El Servei Català del Trànsit informa que ja s'ha obert al pas de vehicles la carretera BV-5001 al seu pas per la zona de Can Bosquerons. 

12 h L'Agència Catalana de l'Aigua demana evitar captacions directes de l'aigua del riu Besòs des de Montornès del Vallès fins a la desembocadura perquè la qualitat de l'agua es pot veure afectada per les aigües residuals de l'incendi. Aquest avís es refereix ÚNICAMENT A L'AIGUA DEL RIU, i NO A L'AIGUA DE L'AIXETA.

11.30 h Els trens de la les línies 2 i 8 de Rodalies Renfe tornen a aturar-se a l'estació de Montmeló.

11.15 h Des d'aquesta hora, la recomanació del CONFINAMENT ES LIMITA A LA POBLACIÓ VULNERABLE (nadons, gent gran, persones amb problemes respiratoris...) a qui li arribi el fum, olor o molèsties en els 4 municipis (Montornès, Montmeló, Vilanova del Vallès, Martorelles).

10.30 h Es manté la recomanació de confinament en cas de presència de fum (tancar-se en edifici i tancar finestres/portes) a Montornès, Montmeló, Martorelles i Vilanova del Vallès. 

9.30 h Especialment a #Montornès, #Montmeló i #Martorelles , eviteu desplaçaments i confineu-vos (tanqueu portes i finestres) si hi ha presència de fum).

9 h ATENCIÓ!: ACTIVAT EL #PLASEQCAT NIVELL 1 PER UN INCENDI AL POLÍGON INDUSTRIAL DE CAN BOSQUERONS DE BAIX.
S'han evacuat les empreses del polígon de Can Bosquerons de Baix i s'han confinat les cases de la urbanització de Can Bosquerons de Dalt. NO US HI ACOSTEU.
Manteniu-vos informats i seguiu les indicacions de
Direcció General de Protecció Civil. Generalitat de Catalunya

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
El lloc sinistrat (Imatge @bomberscat)
Imatge de la situació a la zona des del punt de coordinació dels Serveis d'Emergències (14 h)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona