CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Llistats de les persones admeses als tallers del Casal de Cultura per al curs 2019-20

Llistats de les persones admeses als tallers del Casal de Cultura per al curs 2019-20

13/09/2019

Aquesta setmana s'ha fet el sorteig de places per als grups amb més demanda que oferta. Les inscripcions definitives s'hauran de formalitzar del 17 al 25 de setembre al mateix equipament.

Els llistats definitius amb el resultat del sorteig que s'ha fet entre les persones preinscrites als grups dels cursos del Casal de Cultura que han tingut més demanda que oferta, es poden consultar en els arxius adjunts a aquesta informació i de manera presencial a partir del 17 de setembre al mateix equipament. 

Les inscripcions provisionals de la resta de grups han estat admeses en la seva totalitat.

Els cursos del Casal de Cultura començaran el dilluns 30 de setembre. La programació d'activitats inclou un total de 24 tallers distribuïts en 46 grups en disciplines com la dansa, les arts i manualitats, la tecnologia, la costura, la cuina i la salut i ofereix propostes per a públic infantil, jove i adult. 

Les inscripcions provisionals realitzades en línia, només seran definitives un cop s'hagin formalitzat al Casal de Cultura i emplenat l'autorització de domiciliació bancària. Es podrà fer del 17 al 25 de setembre al Casal de Cultura (av. del riu Mogent, 2 ) en horari de 15 a 21 h

Arxivat a: Cultura i festes
Taller de Dansa del ventre al Casal de Cultura (Imatge d'arxiu)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona