CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les postres dolces i salades de La Remençada

Les postres dolces i salades de La Remençada

31/05/2019

Aquest dijous s'han presentat les postres de La Remençada 2019 a la pastisseria Viñallonga. Les postres han estat ideades pel pastisser local Jaume Viñallonga, padrí d'aquesta edició del musical.

El pastisser local Jaume Viñallonga, padrí de La Remençada 2019, ha ideat unes postres dolces i unes altres salades amb motiu de la sisena edició de "La Remençada. El gran musical històric del Vallès", que es representarà l'1 de juny pels carrers de Montornès.

La creació dolça duu una mousse suau de iogurt i està feta a base de fruits vermells on predomina la cirera, el nabiu i el gerd. El pastís creix sobre una base de galeta d'ametlla cruixent.

La coca salada duu una massa de farigola amb formatge de cabra de proximitat, remolatxa amb dues textures (una macerada i un altre cruixent) i brots d'espinac.

Les dues postres estan inspirades en els colors de La Remençada. A més, des de la primera edició del musical la pastisseria elabora una coca especial de brioix amb crema pastissera, nous, panses i ametlla per sobre. Diverses pastisseries del poble també elaboren cada any la seva pròpia coca i pa inspirades en La Remençada.

Les postres es poden adquirir durant aquest cap de setmana remença i estaran disponibles cada cap de setmana durant el proper any.

La Remençada 2019

Aquest dissabte, 1 de juny, s'escenificarà la sisena edició de "La Remençada. El gran musical històric del Vallès". El musical començarà a les 18 h a la plaça dels Remences, continuarà al parc dels Gegants i acabarà a la plaça de Pau Picasso.

L'esdeveniment va ser concebut pel seu ideòleg, Xavier Bertran, l'any 2014 com un espectacle inèdit amb la particularitat de ser representat de forma itinerant pels carrers de Montornès. També és el veïnat qui, de forma voluntària, s'ocupa del vestuari, escenografia i de tots els aspectes de l'organització. La música és del compositor Xavier Baurier i, des de fa cinc anys, està dirigit per l'actor i director vallesà, Toni Figuera.

Arxivat a: Cultura i festes
Les postres de La Remençada 2019, ideades per Jaume Viñallonga
Les postres dolces de La Remençada 2019, ideades per Jaume Viñallonga
Les postres salades de La Remençada 2019, ideades per Jaume Viñallonga
Coca de La Remençada 2019 de la pastisseria Viñallonga
Presentació de les postres de La Remençada 2019
El pastisser local Jaume Viñallonga amb les postres de La Remençada 2019
Presentació de les postres de La Remençada 2019
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona