CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > La II Mostra d'entitats, a la vista

La II Mostra d'entitats, a la vista

04/04/2019

El 9 d'abril a les 19 h, l'Hotel d'Entitats acollirà una sessió preparatòria de la segona Mostra d'entitats que es durà a terme al juny. Hi estan convidades les entitats i associacions que vulguin col·laborar en l'organització de l'esdeveniment. Del 10 d'abril al 10 de maig s'obrirà el termini d'inscripcions per a les entitats que vulguin participar en aquesta segona mostra.

El departament de Participació Ciutadana en col·laboració amb les entitats del municipi, prepara la segona Mostra d'Entitats que tindrà lloc el proper 9 de juny.

Com a pas previ, el 9 d'abril a les 19 h es durà a terme a l'Hotel d'Entitats una reunió del grup impulsor del projecte del qual poden formar part totes aquelles entitats i associacions del municipi que vulguin col·laborar en l'organització.

D'altra banda, les entitats, associacions i altres col·lectius que vulguin participar en la fira mostrant les seves activitats i propostes es podran inscriure del 10 d'abril al 10 de maig, de forma presencial o telemàtica a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Arxivat a: Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona