CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Suma't a la Taula Oberta del CEM Les Vernedes

Suma't a la Taula Oberta del CEM Les Vernedes

04/02/2019

Els departaments municipals d'Esports i de Participació Ciutadana han engegat una campanya per crear la Taula Oberta del CEM Les Vernedes, un espai de participació que permetrà els usuaris i usuàries donar la seva visió del servei i aportar propostes. Qui hi vulgui participar, s'hi pot apuntar fins al 25 de febrer.

Des d'aquesta setmana i fins al 25 de febrer les persones i entitats usuàries de les instal·lacions i serveis del CEM Les Vernedes es poden apuntar per formar part del nou òrgan de participació que es preveu posar en marxa en el Complex. La iniciativa rep el nom de Taula Oberta del CEM Les Vernedes i pretén ser un espai de reflexió on els diferents tipus de persones i entitats que utilitzen l'equipament tinguin veu pròpia.

Les persones que desitgin participar s’hauran de comprometre a assistir a les sessions de treball de la Taula Oberta que, com a mínim, seran tres per temporada. S'ha posat a disposició de les persones usuàries una butlleta perquè la puguin emplenar i lliurar al mateix equipament.

El 25 de febrer es farà el recompte de butlletes per conèixer quina és la resposta de la comunitat del CEM. A partir d'aquí es programarà una primera reunió de la Taula Oberta per definir els objectius, el format, la composició i la periodicitat de les trobades. La finalitat és que tots els col·lectius i entitats que formen part del CEM hi siguin presents, atenent també a les diferents franges d’edat i a la paritat de gènere.

Arxivat a: Esports
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona