CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El veïnat decidirà els nous usos de la parcel·la del camp de futbol de Montornès Nord

El veïnat decidirà els nous usos de la parcel·la del camp de futbol de Montornès Nord

25/01/2019

El procés participatiu per reactivar la parcel·la de l’antic camp de futbol de Montornès Nord s’ha presentat aquest dijous a Montbarri. En els propers mesos, el veïnat decidirà els seus usos a través de diversos tallers i jornades.

Aquest dijous s’ha presentat el procés participatiu per reactivar la parcel·la de l’antic camp de futbol de Montornès Nord. L’acte ha tingut lloc a l’Espai Cultural Montbarri i ha comptat amb una seixantena de persones.

El veïnat tindrà un paper actiu en la definició del nous usos d’aquesta parcel·la que ocupa 17.000 m². En els propers mesos es faran  tres tallers perquè el veïnat pugui fer propostes i donar la seva opinió. A més, també es faran dues jornades obertes que comptaran amb l’assistència d’experts que valorin la viabilitat de les propostes.

Per tal d’arribar a tots els col·lectius, també es tindrà en compte la gent gran, els joves, els infants i els grups organitzats del barri.

Al mes d’octubre es va fer una anàlisi urbanística de la parcel·la i el seu entorn. Hi ha quatre àmbits de treball a tenir en compte en aquest projecte: Oportunitats de l’entorn; economia local; salut, oci, esport; i comunitat i cohesió social.

Una vegada s’hagin fet els tallers participatius, es redactarà un informe que reculli totes les propostes. Està previst que al mes d’abril es presentin els resultats. El projecte està inclòs en el Pla d’Intervenció Integral de Montornès Nord, prorrogat per la Generalitat fins al 31 de desembre de 2019.

Més informació: Oficina del Barri (carrer de las Hermanas de la Virgen Niña, 2). Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimarts a dijous, també de 16 a 19.30 h. Telèfon: 93 568 81 27. Adreça electrònica: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ciutadania, General, PII Montornès Nord, Via pública
Presentació a Montbarri del projecte de reactivació de la parcel·la del camp de futbol de Montornès Nord
Presentació a Montbarri del projecte de reactivació de la parcel·la del camp de futbol de Montornès Nord
Preguntes del veïnat a la Presentació del projecte de reactivació de la parcel·la del camp de futbol de Montornès Nord
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona