CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > El patinatge artístic i el futbol taula emergeixen a Montornès

El patinatge artístic i el futbol taula emergeixen a Montornès

25/01/2019

El Club Patí Montornès i el Club Montornès Futbol Taula s'han constituït en els darrers mesos i aquest cap de setmana es donaran a conèixer al veïnat amb dues activitats a la Carpa Polivalent El Sorralet.

El patinatge artístic va agafar forma amb la fundació del Club Patí Montornès a principis d'octubre de 2018. El mateix mes, l'entitat va organitzar unes jornades de portes obertes per animar la ciutadania a provar la disciplina. Després de quatre mesos en funcionament, ja compta amb una trentena de nenes d'entre tres i catorze anys organitzades en grups segons el seu nivell.

Aquest dissabte, el Club Patí Montornès celebrarà la seva presentació oficial a la Carpa Polivalent El Sorralet amb una marxa conjunta de totes les membres de l'entitat i tres coreografies individuals. A més, l'acte comptarà amb una exhibició d'Ivan Gámez, el tercer millor patinador júnior de Catalunya.

Tothom qui vulgui formar part del club pot adreçar-se al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El futbol taula ressorgeix al poble

Diumenge, la carpa canviarà la pista de patinatge pel futbol taula per acollir el Campionat de Barcelona i de Catalunya. El Club Montornès Futbol Taula, fundat ara fa tres mesos, serà l'amfitrió de la jornada, en què competiran la desena de jugadors que formen l'entitat.

Els membres del club ja havien competit abans amb el Club Barcelona Futbol Taula però aquesta serà la primera vegada que ho facin amb la samarreta del Montornès.

 Les persones interessades a provar la disciplina es poden apropar cada dos dissabtes a la Carpa Polivalent El Sorralet, de quatre de la tarda a vuit del vespre. Els entrenaments començaran el 2 de febrer.

Arxivat a: Esports
Patinatge artístic - Futbol Taula
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona