CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > La 26a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca obre les inscripcions

La 26a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca obre les inscripcions

18/01/2019

La Mitja se celebrarà el 24 de març, amb un màxim de 2.500 inscripcions a la Mitja i de 1.000 a la cursa dels 6 km. L'esdeveniment esportiu i Henkel tornaran a ser solidaris amb aportacions a Creu Roja i a Càritas.

Aquest divendres, 18 de gener, s’han obert oficialment les inscripcions a la 26a Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, i a la cursa dels 6 km Montornès. L’organització ha fixat un màxim de 4.000 atletes, repartits entre les 2.500 inscripcions per a la Mitja, 1.000 per als 6 km i 500 per a la Mini Solidària que tindrà lloc la vigília de la prova. Es manté el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions. Un any més, la Mitja Montornès serà puntuable en la Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona i és dins del calendari de curses de fons de la Federació Catalana d’Atletisme. En aquesta edició s'han ampliat categories per als corredors més veterans.

La inscripció és de 18 euros per a atletes federats i de 20 euros per a no federats. Dona dret a un lot de productes Henkel que es lliurarà a l'acabar la cursa i a una samarreta tècnica i el xip que es donarà en el moment de recollir el dorsal. També s'inclouen els serveis ja habituals de menjar de pasta, vestidors, dutxes, avituallaments amb Powerade a l’arribada, cura d’infants i guarda roba.

Solidaritat i esport 

Com cada any, la solidaritat acompanya la Mitja Montornès. Novament per cada inscripció a la Mitja i als 6 km, Henkel destinarà 0.5€ a una causa solidària, a la qual s'afegirà la recaptació íntegra la de la Mini Solidària del dissabte 23 de març, que inclou  curses per a nens i nenes nascuts entre 2006 i 2016. Enguany, totes les aportacions aniran destinades a Creu Roja per a programes d’inserció laboral a la comarca. A més, el dia de la Mitja, es farà una acció solidària en què es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada fotografia que es faci al photocall del Moviment Piu. 

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.

Més informació i inscripcions a www.mitjamontornes.com i a xarxes socials. 

(Adaptació de la informació facilitada pel Comitè organitzador de la Mitja Marató Montornès Montmeló Vilanova La Roca)

Arxivat a: Ciutadania, Esports
Inscripcions a la Mitja Montornès 2019
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona