CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Eduquem i gaudim en família

Eduquem i gaudim en família

18/01/2019

El departament d'Educació ha publicat una nova edició del programa “Eduquem i gaudim en família” amb el recull de les propostes familiars que es duran a terme al poble de gener a març.

Amb l'objectiu d'oferir a les famílies un referent amb el recull de totes les propostes familiars amb contingut educatiu que es desenvolupen a Montornès, aquests dies ha vist la llum la programació "Eduquem i gaudim en família". La informació s'articula en blocs dedicats a xerrades, tallers, espais, contes i espectacles, i es completa amb un directori amb els contactes dels serveis i equipaments que més poden interessar a les famílies

Les xerrades, cinc en total, versaran sobre temàtiques triades d'acord amb les demandes de les famílies i les AMPA de les escoles. La primera tindrà lloc el dia 25 al Centre Infantil Pintor Mir i es dedicarà a l'alimentació saludable en família. Entre les propostes del trimestre destaca una sessió amb la sociòloga i educadora Alba Castellví que parlarà dels conflictes i la col·laboració entre germans.

Eduquem i Gaudim en família dedica un apartat a l'Espai de Debat Educatiu (EDE). Les sessions reuneixen, mensualment, agents educatius (mestres, famílies, educadors/es, professionals, entitats...) per debatre a l'entorn de temes relacionats amb l’educació.  Aquest curs el tema central de l’EDE  és “la diversitat” (d’edat, de gènere, de cultures, d’experiències, de valors, d’habilitats, etc.). 

Finalment, la programació detalla els espais, tallers, activitats educatives i espectacles familiars que s'ofereixen en equipaments com el Centre Infantil Pintor Mir, la Biblioteca o l'Espai Cultural Montbarri,

Arxivat a: Educació
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona