CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Sessió de retorn del procés d’elaboració del nou Reglament de Participació Ciutadana

Sessió de retorn del procés d’elaboració del nou Reglament de Participació Ciutadana

07/01/2019

El dijous 10 de gener, a les 18.30 h a l’Hotel d’Entitats, s’informarà al veïnat sobre els resultats del procés participatiu per elaborar un nou Reglament de Participació Ciutadana.

El procés participatiu per actualitzar el Reglament de Participació Ciutadana, vigent des de l’any 2002, arriba a la fase final. Una vegada recollides les propostes, aquest dijous 10 de gener s’explicaran els resultats obtinguts i es coneixeran les aportacions que podran ser incorporades en el nou Reglament.

A final de 2017 es van iniciar les primeres actuacions per renovar el reglament actual. Els treballs van començar amb l'elaboració d'una diagnosi inicial de situació, a través de trobades amb personal tècnic de l’Ajuntament, amb el teixit associatiu i amb regidors i regidores del govern i de l’oposició. El següent pas que es va fer va ser l’organització de tallers participatius destinats al veïnat.

El Reglament de Participació Ciutadana defineix quines són les regles, en quins moments  i a través de quins mecanismes i formats es propicia que la ciutadania intervingui de manera activa en les polítiques públiques municipals.

Alguns dels elements que ordena aquesta normativa són la informació i la transparència del funcionament de l’administració local; els drets participatius de la ciutadania; els canals de relació entre entitats i ciutadans amb l’administració local, i el foment de la participació i el teixit associatiu.

Durant la sessió de retorn, que se celebrarà a l'Hotel d'Entitats, hi haurà servei de canguratge per a infants. Per a més informació i inscripcions: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) / 93 568 81 27.

Arxivat a: Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona