CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Rècord d'assistència als Parcs de Nadal de Montornès

Rècord d'assistència als Parcs de Nadal de Montornès

02/01/2019

Més de 4.000 persones han visitat el Parc de Nadal infantil i del Parc de Nadal jove de Montornès. Els parcs s'han dut a terme els darrers dies de l'any i han comptat amb jocs, inflables, espectacles i tallers.

El Parc de Nadal infantil ha celebrat la seva quinzena edició i ho ha fet amb una xifra rècord! Més de 3.500 persones han assistit al parc que s'ha dut a terme entre el 27 i el 30 de desembre a la carpa polivalent El Sorralet. L'Esplai Panda ha gestionat la proposta i ha organitzat activitats ben variades com inflables, escalar un rocòdrom, espai per a nadons, espai de maquillatge i jocs de taula.

Cada dia el parc ha ofert espectacles d'animació infantil, espectacles de ciència divertida i tallers en els quals els infants han pogut dissenyar la seva pròpia xapa, fer l'arbre de Nadal més dolç o planxar el seu hivern en format de píxel.

A més, entitats locals com el Club d'Escacs, el Club d'Handbol, el Club d'Atletisme i la Colla de Gegants han organitzat activitats per als nens i nenes.

Un any més, el Parc de Nadal infantil ha estat solidari. El 85% de la recaptació està destinada al viatge de fi de curs de l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Marta Mata i de l'institut Vinyes Velles. El jovent participa activament al parc oferint diferents serveis. El 15% restant es destina a l'associació ACATHI que treballa pels drets de les persones refugiades LGTBI+.

El jovent també té el seu parc!

Més de 400 joves han assistit entre el 27 i el 29 de desembre al Parc de Nadal jove. El Pavelló Municipal ha acollit jocs de taula, inflables, scalextric, tornejos de PlayStation 4, futbolí, ping pong... Les persones assistents també han pogut participar en diverses activitats com el joc del llop, a les sessions de micro obert i a les sessions de DJ.

Les activitats han estat organitzades pel departament municipal de Joventut amb la col·laboració de l'alumnat dels instituts del municipi que han participat en la coordinació d'algunes propostes.

Arxivat a: Infància, Joventut
Parc de Nadal infantil a la carpa polivalent El Sorralet
Parc de Nadal infantil a la carpa polivalent El Sorralet
Parc de Nadal infantil a la carpa polivalent El Sorralet
Parc de Nadal infantil a la carpa polivalent El Sorralet
Parc de Nadal jove al Pavelló Municipal
Parc de Nadal jove al Pavelló Municipal
Parc de Nadal jove al Pavelló Municipal
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona