CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Reivindicant el dret a jugar en el Dia Universal dels Drets dels Infants

Reivindicant el dret a jugar en el Dia Universal dels Drets dels Infants

20/11/2018

Els equips pedagògics dels centres infantils La Peixera i Pintor Mir fan una crida a reflexionar sobre què fer per millorar la vida dels infants i assegurar que tenen tots els drets garantits.

Padel, piscina, patinatge, karate, musica, escacs, futbol, idiomes... i jugar? Els infants tenen temps per jugar? Els experts alerten que els infants cada vegada poden dedicar menys temps a jugar, tot i que és un dels drets més importants recollits en la Convenció dels Drets dels Infants de Nacions Unides. Per això, aquest 20 de novembre, en el Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI), els equips dels centres infantils La Peixera i Pintor Mir, que diàriament treballen l'educació en el lleure, fan una crida per reivindicar aquest dret que s'està posant en perill.

El joc facilita que l’infant pugui veure la vida de colors, optimista, que es pugui apassionar, tenir curiositat, prendre decisions i socialitzar-se.

Des de fa tres anys i amb la participació activa del Consell d'Infants del poble, Montornès commemora el DUDI amb una gran festa amb espectacles i jocs. La d'aquest any, prevista per al passat dissabte, es va haver de suspendre a causa del mal temps. La commemoració es durà a terme en una altra data que s'anunciarà.

Arxivat a: Educació, Infància
Espai de joc al Centre Infantil Pintor Mir (Casalet - Setembre de 2018)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona