CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Kosmos: el jovent debat i escull 14 accions per al 2019

Kosmos: el jovent debat i escull 14 accions per al 2019

19/11/2018

Aquest diumenge un total de 110 joves del poble han decidit en assemblea les activitats que es duran a terme durant el 2019 amb el pressupost de Joventut. Entre les propostes més votades hi ha sortides durant l'estiu i la programació del nou centre juvenil.

El projecte de pressupostos participatius juvenils Kosmos ha culminat aquest cap de setmana amb l'assemblea en què el jovent ha defensat i votat les activitats que es desenvoluparan amb els 20.000 euros del pressupost de Joventut per al 2019.

De les 48 butlletes amb propostes vàlides recollides durant la primera part del procés participatiu (28 de joves de 12 a 16 anys i 20 de joves de 17 a 30) es van extraure les 24 que s'han debatut i votat. Finalment, se n'han aprovat 14, que els mateixos joves lideraran perquè es puguin executar. En el procés de debat i votació, que s'ha fet per un sistema de punts, hi han participat 110 joves. 

Propostes noves i reedició de les que més agraden

Com a resultat de les votacions, es tiraran endavant vuit accions per a la franja de 12 a 16 anys que sumen un total de 8.000 euros. Entre les millor valorades hi ha la realització de sortides durant l'estiu i una Gimcana nocturna amb acampada. També es proposen tardes de música jove, sortides en bici, un campionat de videojocs i un espai de difusió sobre cultura japonesa. Al costat d'això es planteja mantenir activitats força populars com la Baixada de carretons que es duu a terme per Sant Joan i la Holi Party de Festa Major.

Pel que fa a les propostes per a la franja d'edat de 17 a 30 anys, a les quals es destinaran 12.000, se n'han aprovat sis, entre les quals hi ha desenvolupar la programació del centre juvenil que es construirà a la Bòbila, la celebració de jornades d'oci alternatiu i un festival solidari. També es proposa reeditar projectes com la Mostra de curtmetratges Crispeta d'or, el túnel del terror i l'Urban Art Festival.

Arxivat a: Joventut
Un moment de la votació de les propostes que van arribar a l'Assemblea Jove
Presentació i defensa de les propostes de l'Assemblea Jove
Foto de família dels participants en l'Assemblea Jove

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona