CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Marxa Popular es fa camí tot i la pluja

La Marxa Popular es fa camí tot i la pluja

30/10/2018

Malgrat el mal temps, la Marxa Popular de diumenge va aconseguir el seu objectiu participatiu i de solidaritat contra el càncer de mama. Enguany s'ha repartit a l'entorn de 2.500 dorsals, tot i que no tothom va participar en la cursa.

Fred, pluja i fang, però també germanor, ganes de passar-ho bé i bon humor és el que hi havia diumenge als camins que envolten Montornès. Se celebrava la XXVII Marxa Popular que organitza el Club Atletisme Montornès. Tot i el mal temps, nombroses persones ben equipades amb paraigües i impermeables van fer via per completar els recorreguts que proposava la prova: un de curt de 8 quilòmetres i un altre de 14 quilòmetres.

Enguany la cursa s’ha sumat a la commemoració del Dia Internacional contra el Càncer de Mama que es commemora el 19 d’octubre. Les samarretes de la marxa que van rebre els participants al final de la prova duien el lema "Marxem contra el càncer de mama". 

La Fundació  Oncovallès també va muntar un punt amb informació sobre el càncer de mamà i material divulgatiu per prevenir la malaltia.

Arxivat a: Esports, Igualtat
XXVII Marxa popular
XXVII Marxa popular
XXVII Marxa popular
Punt d'informació d'Oncovallès
Espai d'avituallament
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona