CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Remodelació integral de la plaça de la Pèrgola

Remodelació integral de la plaça de la Pèrgola

16/10/2018

Aquests dies es fan els treballs preliminars per a la remodelació de la plaça de la Pèrgola. La reforma afavorirà la connexió entre el barri de Montornès Nord i el nucli urbà de Montornès Centre a través de la passarel·la sobre el riu Mogent.

Les obres, amb una durada prevista de 9 mesos, inclouen la millora de l'enllumenat, l'enjardinament, nous paviments i mobiliari urbà, així com la instal·lació de sistemes de sanejament i reg. El projecte també preveu la col·locació d'un tòtem en què es recordarà el dispensari mèdic que hi va haver durant els anys 60 i 70 del segle passat.

El veïnat va proposar les actuacions que es duran a terme mitjançant un procés participatiu desenvolupat amb l'equip del Pla Estel, que també va incloure altres espais públics del municipi com la plaça de Joan Miró. el carrer de la Llibertat i els darreres del carrer del Nou d'Abril.

Els treballs, que pertanyen al Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord, seran executats per la Brigada Municipal d'obres. El cost estimat és de 273.037, 24 €.

Arxivat a: PII Montornès Nord, Via pública
Projecció dels treballs previstos
Projecció dels treballs previstos
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona