CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > L'inici de curs, més enllà de les escoles

L'inici de curs, més enllà de les escoles

15/10/2018

El departament d'Educació ha publicat "Eduquem i gaudim en família", un recull trimestral de tots els tallers, xerrades, espais i esdeveniments adreçats a les famílies que es duran a terme a Montornès i que tenen un component educatiu.

L'inici del curs escolar ha anat acompanyada per la posada en marxa de totes les iniciatives infantils i familiars que es desenvolupen en l'àmbit municipal.

Al començament d'activitats en equipaments com l'Espai Cultural Montbarri o el Centre Infantil La Peixera, cal afegir, enguany, l'estrena de la programació del nou Centre Infantil Pintor Mir per a infants de 3 a 12 anys, complementat pel Petit Mir per a infants de 0 a 3 anys.

També la Biblioteca ha reprès les activitats, entre les quals hi ha una nova edició del LECXIT, inclosa en el projecte "Montornès poble lector", a través del qual alumnes voluntaris dels instituts fan acompanyament lector als infants seleccionats per les escoles.

D'altra banda, a finals d'aquest mes d'octubre començarà un nou curs de l'Espai de Debat Educatiu (EDE), que enguany es desenvoluparà a Pintor Mir. Durant aquest curs, mares i pares, educadors, mestres, responsables d'entitats socioeducatives i de serveis de pediatria, i tècnics municipals, debatran i reflexionaran sobre les diversitats.

Per tal que totes les propostes tinguin la màxima difusió, el departament d'Educació ha publicat "Eduquem i gaudim en família", un recull trimestral de tots els tallers, xerrades, espais i esdeveniments adreçats a les famílies que es duran a terme a Montornès i que tenen un component educatiu.Totes aquestes propostes formen part del Pla Educatiu d’Entorn.

El PEE és un instrument global per donar resposta a les necessitats educatives que es generen a Montornès en tots els àmbits.

Arxivat a: Educació
.
Imatge gràfica de la programació

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona