CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > KOSMOS: els pressupostos participatius joves de Montornès del Vallès

KOSMOS: els pressupostos participatius joves de Montornès del Vallès

05/10/2018

El departament de Joventut inicia el projecte KOSMOS, que permetrà el jovent de Montornès escollir a què es destinarà el pressupost d'activitats juvenils de 2019. Hi podran participar joves d'entre 12 i 30 anys.

Per primera vegada a Montornès, el jovent tindrà a les seves mans la capacitat de decidir directament el destí de la partida que l'Ajuntament dedica a activitats juvenils i liderar-ne l'execució. Per al 2019, aquesta partida serà de 20.000 euros. La presentació del projecte s'ha dut a terme aquest divendres a la plaça de Pau Picasso, en el marc del KOSMO-PIKNIC, una festa amb projeccions, grafits, música i un espectacle amb la companyia Revoluclown.

KOSMOS es planteja com un procés de participació juvenil directa mitjançant el qual el jovent, a més de presentar la seva proposta, tindrà l'oportunitat de debatre-la i votar-la. Les propostes es podran presentar fins al 5 de novembre, emplenant la butlleta que s'ha creat i que se'ls farà arribar a casa. També estarà disponible a l'Ajuntament, al CJ Satèl·lit, als instituts i es podrà descarregar en format editable del web creat específicament per al KOSMOS. Les xarxes socials, especialment Instagram i Facebook, també tindran un paper important en la difusió del projecte. A més, s'ha posat a disposició un número de WhatsApp per resoldre els dubtes que es puguin plantejar.

El projecte culminarà el 18 de novembre amb una assemblea en què cada jove podrà defensar la seva proposta, debatre-la i votar les que consideri millors per dur a terme durant el 2019. Si la seva proposta surt escollida, l'haurà de liderar i organitzar amb el suport del departament de Joventut.

Arxivat a: Joventut
.
Un moment del Kosmo Piknic (imatge: Joventut Montornès)
Projecció dels vídeos sobre els pressupostos participatius al Kosmo Piknic (imatge: Joventut Montornès)
El Kosmo Piknic va acabar amb l'espectacle de la companyia Revoluclown i una cercavila fins a Can Saurina

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona