CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Ajuntament destinarà 104.000 euros a les AMPA i als centres d'ensenyament

L'Ajuntament destinarà 104.000 euros a les AMPA i als centres d'ensenyament

02/10/2018

El termini de sol·licitud dels ajuts romandrà obert fins al 31 d'octubre. Es destinaran 44.000 euros a les AMPA i 60.000, a les escoles i instituts.

En els darrers dies s'ha obert la convocatòria d’ajuts per als centres públics d’ensenyament i les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes del municipi.  En concret, s’aportaran 48.000 € en subvencions a les escoles de primària i 12.000 €, als instituts de secundària. A les AMPA es destinaran 44.000 €, dels quals 36.000,00 € es repartiran entre les AMPA dels centres de primària, 4.000,00 € es distribuiran entre les AMPA dels centres de secundària i 4.000,00 € es dividiran entre la resta de les AMPA dels centres educatius públics del municipi.

Tant les AMPA com els centres poden presentar les sol·licituds fins al 31 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o telemàticament a través de la instància generica de la Seu ElectrònicaEn tots els casos cal emplenar els formularis i adjuntar la documentació que es descriu en les bases de la convocatòria. 

Acompanyament a l'escolaritat: polítiques públiques, comunitat educativa i famílies, avançant en la mateixa direcció

L'aportació de 104.000 euros als centres i les AMPA constitueix una part important del programa d’acompanyament a l’escolaritat, en la línia del que estableix el Pla Educatiu d’Entorn. L'objectiu és promoure l’equitat en l’accés a l’educació com a mitjà per reduir les desigualtats, afavorir l’èxit acadèmic i garantir la cohesió social.

Les subvencions es dediquen a donar suport a famílies en situació social i cultural desfavorides per a activitats extraescolars o facilitats a l’hora de fer el pagament de material i sortides. També serveixen per al desenvolupament d’activitats i projectes educatius que afavoreixin, entre d’altres, la col·laboració entre centres, la relació família- escola, la capacitació de les famílies, la diversitat cultural i/o funcional, la innovació educativa, els vincles amb la cultura i les festes del municipi, la coeducació i la sostenibilitat i la protecció del medi ambient.

Arxivat a: Educació
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona