CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Segona convocatòria dels premis a l'excel·lència acadèmica del curs 2016-17 - NOU TERMINI: 19 D'OCTUBRE

Segona convocatòria dels premis a l'excel·lència acadèmica del curs 2016-17 - NOU TERMINI: 19 D'OCTUBRE

24/09/2018

L'Ajuntament de Montornès ha obert una nova convocatòria per a les categories dels premis a l'excel·lència acadèmica del curs 2016-17 que van quedar desertes en la primera convocatòria. Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 d'octubre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

La Junta de Govern Local ha aprovat en els darrers dies una nova convocatòria dels premis a l'excel·lència acadèmica del curs 2016-17, per a les categories que van quedar desertes quan es va obrir la convocatòria a començament d'any.

En concret, es torna a convocar un premi per a la millor nota a l'acabament de qualsevol curs universitari, dotat amb 1.000 euros; un altre a la millor nota a l'acabament de la Formació Professional, dotat amb 500 euros; i tres guardons per a les millors notes de l'ESO dels tres grups de l'Institut Marta Mata, dotat amb 100 euros cadascun.

L'objectiu dels Premis a l'excel·lència acadèmica, que ja compten amb vuit edicions, és reconèixer l’esforç de l’alumnat amb millors resultats acadèmics del municipi. Les bases també recullen un component social, que el jurat té en compte a l'hora de fer les valoracions. Des de la convocatòria 2016-17 els premis incorporen una categoria per als grups d'ESO dels Instituts de Montornès.

Per optar a la nova convocatòria, cal haver estar matriculat a l'ESO de l'Institut Marta Mata, o en un centre de formació professional, escola universitària o universitat de Catalunya durant el curs 2016-17 i estar empadronat a Montornès amb una antiguitat mínima d’un any. La sol·licitud s'ha de fer mitjançant una instància general amb les dades personals, a la qual cal adjuntar les notes del curs acadèmic 2016-2017, la matrícula del mateix curs i la darrera declaració de la renda. La instància amb la documentació es pot presentar fins al 19 d’octubre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 8:30 a 15 h i els dimarts i dijous, també  de 17 a 19 h).

Els premis lliurats de la convocatòria 2016-17

Els guanyadors de les categories que no van quedar desertes durant la primera convocatòria, van rebre el guardó econòmic que els pertocava fa uns mesos. María Guardeño va rebre 500 euros per la millor nota, un 9,25 (més un punt de valoració econòmica) en la prova d'accés a la universitat. Ella mateixa tenia la millor nota, un 9,55, a l'acabament del batxillerat, però, tal com estableixen les bases per als casos en què la mateixa persona resulta guanyadora de dues categories, el premi de 500 euros va passar a la segona millor nota. En aquest cas, a Valeria Martínez, que va obtenir un 8,7 (més un punt de valoració econòmica). També van ser premiats amb 100 euros Marc Pujol (8,9, més un punt), Eva Ledesma (8,5, més un punt) i Sergio Pérez (8,2, més un punt) com a millors notes d'ESO de l'Institut Vinyes Velles.

Un cop es tanqui la nova convocatòria i el jurat decideixi els guanyadors, es durà a terme un acte públic conjunt de reconeixement a totes les persones premiades.

En els propers mesos també s’obrirà la convocatòria dels premis a l’excel·lència del curs 2017/18.

Arxivat a: Educació
Aula de l'Institut Marta Mata
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona