CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > La samarreta de Festa Major, de ruta per Àfrica

La samarreta de Festa Major, de ruta per Àfrica

13/09/2018

Àngels Benseny ha guanyat el primer premi del concurs "La samarreta viatgera" amb una foto feta a Namíbia i José Antonio Pérez el segon amb una imatge captada al Kilimanjaro. El premi especial de la categoria #NOésNO ha estat per a Míriam Sánchez.

La samarreta de Festa Major ha tornat a voltar pel món. Un total de 34 fotografies han participat en l'edició 2018 del concurs La samarreta viatgera, la vuitena que s'organitza.

Aquest dijous s'ha fet l'acte de lliurament de premis. El primer ha estat per a Àngels Benseny, per una fotografia, amb joc visual, realitzada al Salar del Parc Nacional d'Etosha (Namíbia). El segon premi ha anat a mans de José Antonio Pérez, per una imatge captada durant el viatge realitzat al juliol al Kilimanjaro (Tanzània) amb l'Associació Lleure Montornès. Finalment, Míriam Sánchez ha obtingut el premi especial #NoésNo per una foto de la samarreta feta a Tossa de Mar.

El concurs està dotat amb dos premis de caixes regal d'experiències per al primer i segon premis per valor de 80 i 50 euros, respectivament. El premi especial de la campanya #NoésNo ha estat el joc de taula Feminismos reunidos.

El jurat del concurs ha estat format per membres de la Comissió Municipal de Festes: Víctor Blanco i Pep Encinas, de l'Associació Fotogràfica Montornès; María José Molina, de la Colla de Geganters; Jordi González, de la Penya Els Bartomeus, i Susana Pastor, de la Unió de Botiguers.

Arxivat a: Cultura i festes
Ángels Benseny i José Antonio Pérez, guanyadors del concurs "La samarreta viatgera" 2018
Les fotografies guanyadores. D'esquerra a dreta: primer i segon premi i premi especial #NoésNo
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona