CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > A la Festa Major "NO és NO"

A la Festa Major "NO és NO"

13/09/2018

La gran festa de Montornès se suma a la campanya “NO és NO contra les agressions sexistes”. Les atraccions i les parades del recinte firal s’han compromès a donar suport a la campanya i la zona de concerts disposarà d’un punt informatiu sobre les violències sexuals i masclistes.

L’Ajuntament i la Taula per la Igualtat de Montornès impulsen, en el marc de la Festa Major, la campanya “NO és NO contra les agressions sexistes als entorns festius. Tinguem la festa en pau”.

És el tercer any consecutiu que el consistori es compromet amb aquesta campanya. Com a novetat d’enguany, s’habilitarà a la zona de concerts un punt informatiu i preventiu sobre les violències sexuals i masclistes. L’atenció a les persones serà individual i confidencial i, segons el cas, es donarà informació específica dels serveis i recursos a l’abast i s’activaran els recursos necessaris.

El punt lila, així és com s’anomena aquest stand informatiu, estarà habilitat a la zona de concerts el divendres i dissabte de Festa Major de 23 a 3 h.

El recinte firal, lliure de masclisme i agressions sexistes

El recinte firal també serà un espai lliure de masclisme i d’agressions sexistes. En aquest espai no s’acceptarà que hi hagi comportaments masclistes com imatges de dones com a objecte sexual i amb contingut eròtic, cossos de dones com a reclam per vendre o imatges de control i dominació de l’home sobre la dona.

Les atraccions i parades situades al recinte firal s’han compromès a donar suport a la campanya i se’ls hi ha distribuït material de sensibilització.

Material de sensibilització

Les entitats integrants de la Taula per la Igualtat difondran adhesius, polseres i cartells de sensibilització durant les festes. A més, Ràdio Montornès ha col·laborat amb la Taula per la Igualtat en la producció i enregistrament d’una falca radiofònica que acompanya l’audiovisual que es difondrà a través de les xarxes socials.

Arxivat a: Cultura i festes, General, Igualtat
Cartell del Punt lila de Festa Major

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona