CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Darrers dies per participar en el concurs fotogràfic "La samarreta viatgera"

Darrers dies per participar en el concurs fotogràfic "La samarreta viatgera"

23/08/2018

Fins al 7 de setembre es poden presentar imatges per al concurs fotogràfic "La samarreta viatgera". En aquesta edició, les bases inclouen un premi especial relacionat amb la campanya "No és no".

El període de presentació d'imatges per al concurs de fotografia La samarreta viatgera finalitza el proper 7 de setembre. Els participants han de presentar una fotografia amb la samarreta de la Festa Major 2018 com a protagonista. Tant se val si la imatge està feta a prop o lluny de Montornès.

Es premiaran les dues millors imatges amb caixes regal d'experiències. La del primer premi està valorada en 80 € i la del segon premi està valorada en 50 €.

Cada concursant pot presentar un màxim de 3 fotografies. Les samarretes es poden adquirir als establiments Frutos secos Ike (c. Major, 16), El gato con botas (c. de Jaume Balmes, 12) i Pollería Angelita (Mercat Ntra. Sra. del Carme). El preu és de 5 €.

Premi especial #NOésNO

Com a novetat d'enguany, les bases també inclouen un premi especial dotat amb el joc de taula Feminismos reunidos. Per optar a aquest premi, cal que la samarreta de la Festa Major inclogui un eslògan reivindicatiu contra les agressions sexuals.

La frase guanyadora serà utilitzada en la campanya de Festa Major contra les agressions sexistes en entorns festius "NO és NO", promoguda pel departament d'Igualtat de l'Ajuntament.

Les propostes que optin a aquest premi especial han d'estar identificades amb l'etiqueta #NOésNO.

Per participar en el concurs cal penjar les imatges a Instagram amb l'etiqueta #SVMontornes, tenir el perfil obert i ser seguidor del compte @ajmontornes. Les fotografies també es poden enviar per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant nom, cognoms i telèfon de contacte.La data límit per participar és el 7 de setembre a les 23.59 h.

Arxivat a: Cultura i festes, General
Samarreta de la Festa Major 2018

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona