CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comunicat de l'Ajuntament de Montornès: No a les violències sexistes

Comunicat de l'Ajuntament de Montornès: No a les violències sexistes

17/08/2018

L'Ajuntament de Montornès referma la seva condemna a les situacions d'intimidació i de violència que pateixen les dones en l'oci nocturn

Davant la denúncia a Mossos d'Esquadra de l'agressió sexual l'11 d'agost a una noia a la discoteca Bora Bora, Montornès vol reiterar el seu rebuig a la violència contra les dones i dir prou a les agressions sexistes.

Aquest fet ens obliga, de nou, a ser aquí per manifestar la nostra indignació, disconformitat i rebuig contra les violències masclistes. Altre cop cal posar al centre de debat la gravetat i la quotidianitat de les violències sexistes existents a tots els espais, i en especial, en el context de l'oci nocturn que acostuma a utilitzar el sexisme en les seves expressions des de la publicitat i promocions, passant per determinats tipus de música fins a les relacions que s'hi permeten, comentaris ofensius i degradants, insults, mirades persecutòries cossificadores i opressores, tocaments no desitjats, agressions físiques... un ventall d'actituds que violenten l'espai de confort de les dones, vulnerant la seva integritat física i emocional.

Des del Consistori volem manifestar que Montornès no tolerarà cap tipus d'agressió sexista vers les dones, perquè creiem en un poble que diu a les dones que poden ser lliures i no valentes.

També volem expressar el nostre ple suport a la víctima, dir-li que no està sola, i que treballem perquè aquest tipus d'accions no quedin impunes.

Continuarem implementant mesures de prevenció, amb accions de sensibilització per tal d'erradicar les expressions sexistes de l'espai públic, però també en el privat, per fer que els nostres carrers, bars, discoteques siguin veritablement espais lliures de violència masclista.

La campanya per un Montornès lliure d'agressions sexistes "No és No. Tinguem la Festa en Pau" segueix essent imprescindible i cal seguir fent polítiques educatives i feministes per aconseguir un municipi igualitari.

Arxivat a: Igualtat, Seguretat ciutadana
Campanya municipal "No és no. Tinguem la festa en pau"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona