CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > A l’estiu, llegir té premi!

A l’estiu, llegir té premi!

10/08/2018

Aquest estiu la xarxa de biblioteques proposa concursos per a fomentar la lectura durant les vacances.

Aprofitant les vacances escolars, els joves de 10 a 16 anys poden participar en el concurs “Llegir té premi”. Només s'han de registrar al portal educatiu Legiland i seleccionar els llibres que es vulguin llegir. La plataforma disposa de més de 250 títols en català i en castellà. Una vegada llegit el llibre, s’han de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Com més llibres es llegeixin, més punts acumularà cada participant.  

El concurs premiarà a cinc guanyadors per cada categoria (de 10 a 12 anys i de 13 a 16 anys). El primer premi és un iPad mini, el segon i tercer premi és un smartwatch i el quart i cinquè guanyador s’emportaran un lot de llibres.

Biblioteques a la fresca

També es posa en marxa el concurs #biblioestiurevistes per tal de fomentar la lectura de revistes en català. Les persones participants han de penjar una fotografia a les xarxes socials (Twitter, Facebook o Instagram) llegint una revista en català. Les publicacions s’han d’acompanyar amb l’etiqueta #biblioestiurevistes. La persona guanyadora serà la que aconsegueixi més “m’agrada” i s’emportarà una tauleta i una subscripció anual a l’iQuiosc, el portal de revistes en català de l’APPEC.

Concurs de booktrailers

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, la Universitat Oberta de Catalunya i el portal literari lletrA convoquen la 5à edició del concurs de booktrailers. Aquest certamen està adreçat a joves d’entre 14 i 18 anys i s'hi pot participar fins al 26 d’octubre.

Les persones participants han de presentar un booktrailer de l’obra literària que hagin llegit. Un booktrailer és un vídeo breu que serveix per donar a conèixer un llibre. El jurat premiarà els booktrailers més creatius.

Els equips finalistes rebran un taller de formació de com fer un guió i disseny d’un tràiler de llibre i els guanyadors rebran, a més, una subscripció de 6 mesos a la plataforma Filmin i un lot de llibres.

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell del concurs "Llegir té premi"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona