CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Les inscripcions als tallers del Casal de Cultura, en línia

Les inscripcions als tallers del Casal de Cultura, en línia

02/08/2018

El Casal de Cultura estrenarà un nou sistema per a les inscripcions als cursos i tallers del centre. Es podran fer del 20 d’agost al 7 de setembre a través del web municipal. Les persones que necessitin assistència es podran adreçar al Casal de Cultura del 20 al 31 d’agost de 9 a 15 h i del 3 al 7 de setembre, de 15 a 21 h.

Del 20 d'agost al 7 de setembre romandrà obert el termini d'inscripcions per a la temporada 2018-19 dels cursos i tallers del Casal de Cultura. Enguany s'estrena un nou sistema que permetrà fer les inscripcions provisionals en línia a través del web municipal. Les persones que necessitin assistència per fer-ho es poden adreçar al Casal de Cultura. Del 20 al 31 d'agost l'atenció serà de 9 a 15 h i del 3 al 7 de setembre de 15 a 21 h.

Igual que altres anys no es donarà prioritat a l'ordre d'arribada de les sol·licituds. L'assignació de places per als tallers amb més demanda que oferta es farà a través d'un sorteig entre totes les sol·licituds rebudes que se celebrarà el 13 de setembre.

Les inscripcions tindran caràcter provisional i només passaran a ser definitives quan s'hagi realitzat el sorteig dels tallers amb més demanda que oferta i un cop la persona interessada hagi emplenat i signat l'autorització de domiciliació bancària. Aquest darrer tràmit es durà a terme del 18 al 26 de setembre.

Les novetats de la programació

La programació d'activitats del Casal de Cultura s'engegarà a l'octubre. Inclou una quarantena de tallers en els àmbits de danses, arts i manualitats, tecnologia, cuina, costura i salut. També hi ha activitats exclusivament per a infants.

Pel que fa a les novetats, enguany s'incorpora un taller de cuina per a infants de 6 a 12 anys, un d'il·lustració i còmic per a majors de 16 anys, un taller de cosmètica natural i un altre de defensa personal per a dones.

Totes les activitats estan recollides en un llibret (disponible en paper i en format digital) que també agrupa l'oferta d'activitats de la Biblioteca, l'Oficina de Català, l'Arxiu Històric i el departament municipal de Patrimoni.

Arxivat a: Cultura i festes
Inscripcions tallers Casal de Cultura 2018-19

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona