CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > El Viu i Conviu al barri, un programa lúdic i integrador

El Viu i Conviu al barri, un programa lúdic i integrador

06/07/2018

Aquesta setmana ha acabat el torneig de futbol per a joves i adults del projecte Viu i Conviu al barri de Montornès Nord. Les properes propostes del programa són una jornada de jocs de taula al carrer, el Tastamons, cinema a la fresca i un "guateque" popular.

Per quart any consecutiu es desenvolupa a Montornès Nord el projecte Viu i Conviu al barri, que té l'objectiu d'afavorir la convivència amb accions socials i educatives tant a l'espai públic com a les comunitats veïnals.

La programació està impulsada per la Comissió de Convivència de Montornès Nord amb el suport de l'Oficina del barri i està dinamitzada per l'equip tècnic del projecte Viu i Conviu, finançat a través del projecte Treball als Barris que atorga el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

El programa promou accions a l'espai públic i altres àmbits d'interrelació. Algunes de les activitats donen continuïtat a iniciatives d’edicions anteriors com el projecte “Entre Fils” que potencia espais de trobada a través de la costura, el grup de conversa que fomenta l’aprenentatge de la llengua i la interrelació amb l’entorn, o “El Nostre Jardí”, el jardí urbà que van crear i ajuden a mantenir el veïnat, l’Escola Marinada i els equipaments del barri (el Centre Juvenil Satèl·lit, el Casal de la gent gran de Montornès Nord i el Centre Infantil La Peixera). 

Activitats per gaudir al carrer 

Una part molt important del Viu i Conviu son les activitats programades al carrer. A més de diverses propostes incloses en el programa de les Festes de Sant Joan, durant el mes de juny i el que portem de juliol s'ha desenvolupat un torneig de futbol infantil i un altre per a joves i adults. 

El 13 de juliol a partir de les 18 h hi haurà jocs de taula a la plaça del Poble i el divendres següent, 21 de juliol, la segona edició del Tastamons, un sopar popular amb receptes d'arreu del món, elaborades pel mateix veïnat de Montornès Nord. La vetllada es clourà amb una sessió de cinema a la fresca. 

La programació continuarà el 27 de juliol amb un "guateque" amb música dels anys 60 i 70.

Arxivat a: PII Montornès Nord
Torneig de futbol del "Viu i conviu"
Plantada al jardí urbà
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona