CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts 2018 de l'Agència de l'Habitatge per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

Ajuts 2018 de l'Agència de l'Habitatge per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

05/07/2018

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert en els darrers dies una nova convocatòria de subvencions per realitzar obres de rehabilitació o millora en els edificis d’ús residencial. El termini de presentació finalitza el 31 de juliol.

Poden acollir-se a aquesta convocatòria les comunitats, juntes de propietaris o propietaris únics d'edificis plurifamiliars amb un mínim del 70% de la seva superfície construïda destinada a habitatge, i amb un mínim d’un 50% dels seus habitatges destinats a domicili habitual i permanent. Com a novetat d’enguany, també poden optar als ajuts els habitatges unifamiliars.

Les actuacions subvencionables comprenen aquelles obres en matèria de conservació, millora de l’eficiència i la sostenibilitat i/o en matèria de seguretat d’utilització i accessibilitat.

Per a les actuacions de conservació, cal que els edificis hagin estat construïts abans de l’any 1996, mentre que per a les actuacions de millora de l’eficiència i sostenibilitat cal que hagin estat finalitzats abans de l’any 2007. En el cas de les actuacions de millora en seguretat d’utilització i accessibilitat, no s’estableix data d’antiguitat de l’edifici.

El pressupost subvencionable varia en funció de les actuacions previstes i pot arribar a un màxim de 14.000 €/habitatge si es combinen diverses actuacions.

Els edificis han de disposar, amb caràcter obligatori i previ a la sol·licitud, de l'informe d'avaluació de l'edifici (ITE) que definirà les actuacions mínimes requerides i del certificat d’eficiència energètica (CEE). La resta de la documentació a presentar queda especificada a la resolució de la convocatòria. 

El termini de presentació finalitza el 31 de juliol de 2018. Des de l’Oficina d’Habitatge, ubicada a la segona planta de l’Ajuntament, es presta el servei d’assessorament per a la sol·licitud d’aquests ajuts. L'atenció es dóna els dimarts de 9 a 11 h i els divendres de 12 a 14 h amb cita prèvia al telèfon 93 572 11 70.

Arxivat a: Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona