CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > A punt per començar les festes de Sant Joan 2018

A punt per començar les festes de Sant Joan 2018

12/06/2018

Aquest dissabte, 16 de juny, es posa en marxa el programa de Sant Joan que, un any més, ha impulsat el veïnat a través de la comissió de les festes de Sant Joan, amb l'acompanyament de l'Oficina del barri. Les entitats del poble, entre les quals l'Esplai Panda que enguany fa 35 anys, també se sumen a la celebració.

Un campionat de bitlles per a la gent gran, una Gimcana d'aigua, organitzada per la Penya Pere Anton i el Centre Juvenil Satèl·lit, i la Marxa nocturna de Sant Joan, que per tercer any consecutiu proposa el Club d'Atletisme Montornès, donaran el tret de sortida aquest dissabte a la programació de les Festes de Sant Joan.

El programa es perllongarà fins al diumenge 24 amb propostes lúdiques per a totes les edats.

Cap de setmana intens 

A partir del 21 de juny s'intensifiquen les activitats. Enguany el pregó de les festes es farà el dia 22 a les 20 h a la plaça del Poble i anirà a càrrec de l'Esplai Panda pel seu 35è aniversari. El dia de la revetlla començarà ben refrescant amb un tobogan aquàtic de 50 metres de llarg apte per a tota la família, que, per segon any consecutiu ,s'instal·larà al carrer del Vallès. A la tarda hi haurà més activitats lúdiques i al vespre, el correfoc amb la Colla de Diables des de la plaça del Poble fins al carrer de Federico García Lorca per encendre la foguera. Després, coca, cava i ball de revetlla amb el duet Ària; i a continuació Festa Jove amb Dj Ruben i Dj Alain. 

Entre les propostes del diumenge 24. hi ha una paella popular al migdia a l'Escola Marinada. Els tiquets així com el mocador de les festes es poden adquirir als establiments de Montornès que hi ha detallats en el programa d'activitats. Un sopar de germanor a la fresca i un concert de Xirigotes i comparses posarà el punt i final al programa d'enguany.

Arxivat a: Cultura i festes, PII Montornès Nord
23-06-2017 Foguera

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona