CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El teatre centra la nova programació de “Montbarri aixeca el teló”

El teatre centra la nova programació de “Montbarri aixeca el teló”

04/04/2018

Aquest divendres s’estrena la nova temporada de “Montbarri aixeca el teló” amb l’espectacle familiar “La Superbleda”. Els seients es poden reservar a través d’Internet, tant per als espectacles de pagament com per als gratuïts.

L’Espai Cultural Montbarri acull fins al mes de juny prop d’una vintena d’espectacles i activitats que combinen teatre, titelles, poesia i música.

La programació Montbarri aixeca el teló es posa en marxa aquest divendres amb l’obra de teatre familiar La Superbleda. Els infants també podran gaudir d’espectacles com Mans i La mongetera màgica i el taller amb instruments de percussió Sac de trons.

En la nova programació també hi ha propostes adreçades al públic adult com Clochard, una obra de teatre còmic dirigida per Paco Mir del Tricicle. Altres obres que es poden veure aquests mesos a Montbarri són El millor de tots i Acosadxs dels grups de teatre social del Centre Infantil La Peixera i el Centre Juvenil Satèl·lit, No es país para negras de Las negras, ¿Quién quiere un milagro?  del grup d’adults de l’Aula de Teatre i La increíble historia de la chica del telegrama musical del grup avançat de l’Aula de Teatre.

A més, l’Espai Cultural Montbarri acull altres activitats com el IX Recital de poesia Bernardo López i les audicions de l’Escola Municipal de Música.

Reserva el teu seient en línia

Els espectadors poden reservar el seu seient a través del web entrades.montornes.cat. La reserva funciona tant per als espectacles de pagament com per als gratuïts.

També es manté la possibilitat d’accedir a les funcions sense reserva, sempre que hi hagi butaques disponibles.

Arxivat a: Cultura i festes
Imatge de la programació

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona