CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Torna l’"Endevina-la!" amb enigmes i premis

Torna l’"Endevina-la!" amb enigmes i premis

16/03/2018

Per segona vegada, els comerços de la Unió de Botiguers col·laboren amb l'Oficina de Català en el joc d'enginy "Endevina-la". S'hi podrà participar entre el 16 de març i el 14 d'abril.

Des d'aquest divendres 16 de març i fins al 14 d'abril hi haurà exposats als aparadors de 41 comerços del poble jeroglífics que es podran resoldre i donaran l'opció a guanyar premis. Es tracta d'una iniciativa desenvolupada a Montornès per l'Oficina de Català amb la col·laboració de la Unió de Botiguers.

Per participar a l’Endevina-la! cal desxifrar els jeroglífics exposats a l'aparador dels comerços i emplenar i lliurar la butlleta amb la resposta i les dades personals a la persona responsable de l’establiment.

Hi haurà premis infantils i adults, gentilesa de la Unió de Botiguers, que es lliuraran el dia de Sant Jordi a la plaça de Pau Picasso.

Aquesta és la segona vegada que l'Oficina de català i la Unió de Botiguers col·laboren per tirar endavant el concurs al poble. La primera edició va tenir lloc al 2016. En aquella edició hi van participar 30 establiments que van recollir més de 1.300 butlletes.

Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
Alguns enigmes de l'"Endevina-la!" (CPNL)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona