CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Premi internacional d'arquitectura per a Mons Observans

Premi internacional d'arquitectura per a Mons Observans

15/03/2018

La universitat italiana de Ferrara ha atorgat la Medalla d'Or del Premi Internacional Domus Fassa Bortolo a l'arquitecte Toni Gironès pel projecte de recuperació de l'assentament romà de Can Tacó-Turó d'en Roina.

El projecte arquitectònic i paisatgístic del Parc Natural i Arqueològic de Mons Observans ha estat novament objecte d'un reconeixement professional. En aquesta ocasió el taller de l'arquitecte Toni Gironès, artífex del projecte, ha obtingut la Medalla d'Or en la sisena edició del Premi Internacional Domus Fassa Bortolo que convoca la universitat italiana de Ferrara. Els guardons reconeixen l'excel·lència de la feina realitzada que ha convertit el jaciment en un espai de referència per a l'estudi i la divulgació de la presència dels romans al Vallès. 

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el 21 de març al Palazzo Tassoni Estense, seu del Departament d’Arquitectura de la Universitat de Ferrara. 

Un projecte reconegut

La Medalla d'Or del Premi  internacional DOMUS Fassa Bortolo premi se suma als guardons obtinguts anteriorment per Gironès per la feina de recuperació realitzada a l'assentament romà de Can Tacó-Turó d’en Roina. L'any 2013 la seva intervenció va ser premiada en la XII Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo dins la categoria Ciudad y Paisaje. El mateix any va obtenir el Premi d'Opinió del públic dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme.

Arxivat a: Cultura i festes
L'arquitecte Toni Gironès a Mons Observans
Vista aèria del jaciment (Imatge facilitada per l'Estudi d'Arquitectura Toni Gironès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona