CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Èxit de participació en el Concurs de Fotografia del Dia Internacional de les Dones

Èxit de participació en el Concurs de Fotografia del Dia Internacional de les Dones

13/03/2018

Prop de 200 persones han participat en el Concurs de Fotografia del Dia Internacional de les Dones. Antoni Valldaura ha estat el guanyador amb el treball titulat “Molt més que un parell de melons”. A l’acte de lliurament de premis també s’han conegut les guanyadores del taller de musical.ly.

La setena edició del Concurs de Fotografia del Dia internacional de les Dones ha batut rècords de participació. El jurat ha rebut un total de 193 obres per correu electrònic i a Instagram amb l’etiqueta #donesmontornes2018.

En aquesta ocasió, les fotografies havien de girar entorn a la temàtica “Dones i cos”.  El guanyador del concurs ha estat Antoni Valldaura que s’ha emportat el primer premi, dotat amb 300 euros, pel treball titulat Molt més que un parell de melons.

El segon premi, de 200 euros, ha estat per Lidia Palacios i Elena Fernández i la fotografia La sensualitat no té mides. El tercer premi ha estat atorgat a Anorèxia: ment contra cos de Sara Mora que s’ha emportat 100 euros.

Lliurament de premis a Montbarri

Com a novetat d’enguany, el lliurament de premis del Concurs de fotografia s’ha fet a l’Espai Cultural Montbarri. A l’acte també s’han premiat els millors vídeos del taller de musical.ly que va organitzar l’Espai Jove el 2 de març. Les guanyadores han estat Isatu Touray i la parella formada per Irene Palma i Mela Barberá.

En acabar l’acte, les persones assistents han pogut assistir a l’espectacle “Veus en femení” amb La Mare i Cristina Indira.

Exposició de les fotografies

El lliurament de premis del VII Concurs de Fotografia del Dia Internacional de les Dones ha servit per inaugurar, aquest divendres, una exposició amb una selecció de les fotografies presentades al certament.

L’exposició es pot visitar fins al 23 de març a l’Espai Cultural Montbarri. L’entrada és lliure coincidint amb les activitats de l’equipament.

Arxivat a: Cultura i festes, Igualtat
Guanyadors i guanyadores del VII Concurs del Dia Internacional de les Dones
1r premi: "Molt més que un parell de melons", d'Antoni Valldaura
2n premi: "La sensualitat no té mides", de Lidia Palacios i Elena Fernández
3r premi: "Anorèxia: ment contra cos", de Sara Mora
Guanyadores del taller de musical.ly
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona