CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local col·labora en un macro dispositiu a la zona d'oci nocturn del Congost

La Policia Local col·labora en un macro dispositiu a la zona d'oci nocturn del Congost

28/02/2018

Efectius de la Policia Local van col·laborar la matinada de dissabte amb els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Granollers i altres cossos en un macro dispositiu a la discoteca situada al límit entre Montornès i Granollers. Es van identificar més de 300 persones, es van aixecar 21 actes per comís d'estupefaents i diverses d'intervenció d'arma blanca, punys americans i una defensa elèctrica. Dins del local es van localitzar 11 menors.

La matinada del dissabte 24 de febrer, es va dur a terme un macro dispositiu policial a la zona d'oci nocturn situada al Polígon El Congost. Efectius de la Policia Local de Montornès van formar part de l'operatiu en què també van intervenir membres de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de Seguretat Ciutadana de Granollers, Investigació, ARRO, Trànsit, Policia Administrativa i Unitat Canina juntament amb agents de la Policia Local de Granollers, el SEM i Inspecció de Treball.

L'objectiu de la intervenció era aturar el consum i tràfic de substàncies estupefaents, i les baralles i inseguretat que envolten l'espai durant els caps de setmana.

Segons les dades facilitades pels Mossos d'Esquadra, el resultat final del dispositiu va ser de 347 persones identificades amb un balanç de 21 actes per comís de substàncies estupefaents, tres actes d’intervenció d’arma blanca, dos punys americans i una defensa elèctrica. També es van fer nombrosos controls de drogo alcoholèmia amb el resultat de dos positius penals per alcoholèmia i un per substàncies estupefaents.

Quan els agents van irrompre al local, hi havia a l'interior 11 menors d’edat, un dels quals de 13 anys, que van ser lliurats posteriorment al seus pares o tutors.

En l'àmbit administratiu es van detectar, entre altres coses, dues portes d’emergència inoperants i un controlador d’accés sense el carnet pertinent.

Inspecció de Treball per la seva part va localitzar dos treballadors no donats d’alta a la seguretat social i un home fent tasques de vigilant de l’aparcament de forma irregular.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Macro dispositiu policial a la zona d'oci nocturn (Foto: Policia Local de Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona