CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Darrers dies per demanar les subvencions de la Xarxa de Parcs Naturals

Darrers dies per demanar les subvencions de la Xarxa de Parcs Naturals

26/02/2018

El 28 de febrer acaba el termini de sol·licitud de subvencions convocades per la Diputació per a les explotacions forestals, les empreses agrícoles-ramaderes i de serveis, la millora d'habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa, en l'àmbit dels Parcs Naturals de la província de Barcelona.

Els propietaris o usufructuaris de sòl no urbanitzable en espais protegits, be sigui una propietat agrícola, forestal, activitat econòmica, edifici catalogat, o habitatge, tenen temps fins al 28 de febrer per optar a les subvencions convocades per la Diputació de Barcelona.

A Montornès hi ha una tretzena d’espais en l'àmbit del Parc de la Serralada Litoral, susceptibles d’acollir-se a aquest tipus de subvencions.

La convocatòria inclou ajuts per a explotacions agrícoles i ramaderes, empreses de serveis, titulars d'habitatges situats en sòl no urbanitzable que les vulguin millorar i restaurar patrimoni arquitectònic, entitats culturals i titulars que duguin a terme alguna instal·lació tèrmica amb biomassa.

La Diputació dedicarà 356.360 € a aquest tipus de subvencions que es distribuiran entre aquest any i el 2019.

Com i on presentar les sol·licituds

Les sol·licituds es podran presentar per escrit complimentant el model normalitzat, que serà signat per la persona interessada o pel representant legal o persona apoderada de l’entitat. Les sol·licituds conjuntament amb la documentació exigida s’hauran de presentar a qualsevol de les oficines de Registre de la Diputació de Barcelona.  

Trobareu tota la informació i els documents relacionats amb les subvencions que poden rebre els particulars i/o entitats sense ànim de lucre al següent enllaç: https://parcs.diba.cat/web/informacio-administrativa/subvencions/particulars-entitats

Arxivat a: Medi Ambient
La plana de Can Vilaró vista des del turó de l'Ernest
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona