CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local, present en la I Trobada Nacional de dones policia

La Policia Local, present en la I Trobada Nacional de dones policia

19/02/2018

Isabel Martínez, caporal de la Policia Local de Montornès, assistirà a la I Trobada Nacional de dones policia que se celebrarà aquest mes a Madrid, en el marc del Saló Internacional de la Seguretat (SICUR).

La Policia Local de Montornès estarà representada en la I Trobada Nacional de dones policia que tindrà lloc el 23 de febrer al recinte de la Feria de Madrid, en el marc del Saló Internacional de la Seguretat (SICUR). L'emissària montornesenca serà la caporal Isabel Martínez que acumula una dilatada trajectòria professional al servei de la ciutadania. L'any 1980 es va convertir en la primera agent femenina de la comarca i en una de les primeres de Catalunya. El 1989 va aconseguir l'ascens a caporal i fins a l'any 1997 va exercir les funcions de Cap de la Policia Local de Montornès.

La I Trobada Nacional de dones policia pretén posar en relleu la contribució de les dones als serveis policials i la necessitat d'impulsar accions positives per aconseguir majors cotes d'igualtat, tant en la composició de les forces i cossos de seguretat com en les seves escales de comandament. Durant la trobada també es lliuraran distincions a la trajectòria professional i al mèrit policial.

Isabel Martínez aprofitarà la seva estada a Madrid per conèixer de primera mà les novetats que es mostraran al Saló Internacional de la Seguretat. El certamen reunirà 640 empreses del sector que exposaran els seus productes i serveis. També es faran demostracions, conferències i fòrums amb temàtiques com les bones pràctiques, la ciberseguretat, el tractament d'emergències o la seguretat vista des d'un punt de vista integral.

Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
Isabel Martínez, caporal de la Policia Local de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona