CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Deu comunitats veïnals de Montornès Nord reben ajuts per rehabilitar els seus edificis

Deu comunitats veïnals de Montornès Nord reben ajuts per rehabilitar els seus edificis

30/01/2018

L'Ajuntament ha atorgat 208.299,34 € en ajuts que es destinaran a la rehabilitació dels elements comuns de deu escales. Durant els darrers anys s'han atorgat un total de 661.973 € per millorar les edificacions en el marc del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord.

Deu comunitats veïnals s'han acollit a la darrera convocatòria oberta per l'Ajuntament per rehabilitar els elements comuns dels edificis inclosos en l’àmbit d’actuació del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord. L'import dels ajuts atorgats se situa en 208.299,34 €. A més, l’Oficina del barri els facilita suport tècnic, assessorament jurídic i mediació durant tot el procés rehabilitador.

Els ajuts cobreixen el 50% del pressupost protegible de les obres i el 75%, en cas que hi hagi una ordre d’execució de l’Ajuntament per l’existència d’elements en risc. 

Més de 660.000 euros per rehabilitar edificis i reordenar antenes 

La rehabilitació d'edificis és una de les principals línies d'actuació desenvolupades durant els darrers anys dins del Projecte d'Intervenció Integral de Montornès Nord. 

En total, 43 comunitats de propietaris s’han beneficiat de les quatre convocatòries que s'han dut a terme des de 2013. S'hi han dedicat 628.299,63 € que han servit per finançar, entre altres coses, l'arranjament de façanes, cobertes, millora de l'accessibilitat, i en alguns casos la instal·lació d'ascensors. 

També s'han dut a terme actuacions per reordenar les antenes parabòliques instal·lades irregularment a les façanes dels edificis. En el seu moment, es van detectar 91 escales amb irregularitats. Per a aquest tema en concret s'han atorgat 33.674 € en ajuts a un total de 50 escales, de les quals 37 ja han reordenat les seves instal.lacions. Durant 2018 s’acabaran d’executar les actuacions a aquelles escales amb ajuts atorgats i es requerirà els infractors que mantinguin aparells als balcons i finestres incomplint la normativa vigent.

Arxivat a: PII Montornès Nord
Rehabilitació d'edificis en el marc del Projecte d'intervenció Integral de Montornès Nord
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona