CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més de 2.500 persones han visitat els Parcs de Nadal de Montornès

Més de 2.500 persones han visitat els Parcs de Nadal de Montornès

02/01/2018

Els Parcs de Nadal han estat, un any més, una opció d'oci perquè infants i joves puguin beneficiar-se d'una proposta lúdica, assequible i de qualitat durant les vacances de Nadal.

El Parc de Nadal Infantil que gestiona l'Esplai Panda ha rebut més de 2.000 persones en la seva  catorzena edició. El parc s'ha dut a terme entre el 27 i el 30 de desembre a la carpa polivalent El Sorralet. En els quatre dies que ha durat el parc, els infants han pogut gaudir d'activitats ben variades com jocs de taula en família, inflables, jocs virtuals, escalar un rocòdrom o passar l'estona a la ludoteca,  a l'espai per a nadons o a l'espai de berenar de consum responsable.

No han faltat els espectacles infantils, l'espai de maquillatge i els tallers on nens i nenes han pogut personalitzar el seu píxel i la seva pròpia xapa, fer un ninot de neu de llaminadura i construir un arbre de Nadal.

A més, el parc ha rebut la visita dels gegantons Lluís i Minerva de la Colla de Geganters de Montornès i entitats com el Club d'Handbol Montornès i Maremortum han organitzat activitats per apropar als infants a l'esport i a la cultura.

Èxit de participació al Parc de Nadal Jove

Per la seva banda, la setena edició del parc de Nadal Jove ha batut un record de participació amb un total de 420 visitants durant els tres dies que ha durat el parc.

Aquesta és una proposta d'oci cada vegada més consolidada entre els joves del municipi. Al pavelló municipal han trobat un espai amb jocs de taula, scalextric, carpa de ball amb el Just Dance 2018, inflables, futbolí i taules per jugar a ping-pong.

Com a novetat d'enguany, el parc ha incorporat llits elàstics i un fotomatón amb atrezzo divertit perquè les persones assistents poguessin guardar un record. Cada dia han canviat algunes de les atraccions per oferir material nou i variat al jovent. Les activitats han estat organitzades pel departament municipal de Joventut. 

Arxivat a: Infància, Joventut
XIV Parc de Nadal Infantil a la carpa polivalent El Sorralet
Taller de maquillatge al XIV Parc de Nadal Infantil
Tallers al XIV Parc de Nadal Infantil
Inflables al XIV Parc de Nadal Infantil
Llits elàstics al VII Parc de Nadal Jove
VII Parc de Nadal Jove al pavelló municipal
Jocs de taula al VII Parc de Nadal Jove
Scalextric al VII Parc de Nadal Jove
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona