CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les festes més divertides estan als Parcs de Nadal!

Les festes més divertides estan als Parcs de Nadal!

20/12/2017

Els més menuts podran passar-s’ho d’allò més bé del 27 al 30 de desembre al Parc de Nadal Infantil a la Carpa Polivalent El Sorralet. Els joves també tenen el seu espai del 27 al 29 de desembre al Parc de Nadal Jove al Pavelló Municipal.

Amb l’arribada del Nadal els departaments de Joventut i d’Infància i l’Esplai Panda organitzen dos Parcs de Nadal amb l’objectiu d’oferir una proposta lúdica, assequible i de qualitat als més menuts durant els vacances escolars.

El Parc de Nadal Infantil  obrirà les portes del 27 al 30 de desembre a la Carpa Polivalent El Sorralet de la mà de l’Esplai Panda. Els infants de fins a 12 anys podran maquillar-se per convertir-se en el seu personatge preferit o participar en els tallers per fer xapes i píxels personalitzats, ninots de llaminadura o construir un arbre de Nadal.

L’edició d’enguany compta amb l’apartat “Proposta cultural” que engloba el taller “Cooperem o compartim?”, “Contes i contarelles” i un espectacle d’animació infantil.  A més, hi haurà inflables, ludoteca i jocs per a tots els gustos.

El preu de l’entrada és de 3 euros per a infants, amb possibilitat d’abonament i descompte per a famílies nombroses. L’entrada per a adults i nadons és gratuïta. Com cada any, compta amb el suport d’empreses de l’entorn com Henkel i Pinasa.

Parc de Nadal solidari

Un any més, el Parc de Nadal Infantil és de caire solidari. Un 15% de la recaptació de les entrades es donarà a Maremortum,  una plataforma ciutadana que té per objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees d’estrangeria i migratòries. El parc també aposta pel comerç just. Hi ha un espai de berenar de consum responsable i compromès amb el medi ambient.  

Parc de Nadal Jove

Els joves a partir de 1r d’ESO podran participar en les activitats que proposa el Parc de Nadal Jove que es farà del 27 al 29 de desembre al Pavelló Municipal. L’horari és de 17 a 21 h i l’accés és gratuït.

Enguany, el parc incorpora novetats com els llits elàstics i el Fotomatón. També hi haurà inflables com el “Shot down eliminator”, circuit d’Slot, carpa de ball, el Just Dance 2018 i una pista oberta de bàsquet. A més, tothom qui hi assisteixi podrà jugar a tornejos de futbol, bàsquet i al Joc del Llop.  

Arxivat a: Infància, Joventut
Parc de Nadal Infantil de l'any passat
Parc de Nadal Infantil de l'any passat
Parc de Nadal Jove de l'any passat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona