CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Àfrica a Montbarri

Àfrica a Montbarri

08/12/2017

L'Espai Cultural Montbarri acull, del 13 al 18 de desembre, activitats relacionades amb el continent africà. A més, durant tot el mes es pot visitar l'exposició "Euroafricans, gènere i desenvolupament".

La xerrada titulada "Gènere i desenvolupament rural" obre el proper 13 de desembre la setmana d'activitats dedicades al continent africà a l'Espai Cultural Montbarri. La conferència està a càrrec de Bombo N'dir, presidenta de l'Associació de Dones Immigrants Subsaharianes, activista i defensora de la igualtat i la integritat física de les dones. A la xerrada es parlarà del paper de les dones de l'Àfrica Subsahariana com a generadores de canvi.

L'Orquestra Africana de Barcelona ofereix l'espectacle musical "Ngoma" el 15 de desembre amb la col·laboració d'alumnes de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.  I el 18 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional del Migrant, el programa "Las Mañanas" de Ràdio Montornès aborda el fenomen de la migració amb entrevistes a diversos veïns del municipi.

Una mirada a través dels Euroafricans

A més, durant tot el mes de desembre i coincidint amb les activitats de l'equipament, es pot visitar l'exposició "Euroafricans, gènere i desenvolupament" de la Fundació privada Guné. La mostra explica la vida social, cultural i econòmica de les zones rurals del sud de Senegal a través dels Euroafricans, bitllets que van ser creats per les dones rurals senegaleses de la Regió de Kolda. Es poden demanar visites guiades al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cultura i festes
Àfrica a l'Espai Cultural Montbarri

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona