CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Tot preparat per les Festes de tardor

Tot preparat per les Festes de tardor

13/11/2017

El 18 de novembre es posa en marxa el programa de les festes de tardor amb la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants. El programa també incorpora actes de les festivitats de Sant Sadurní i de Santa Cecília. Com a novetat d'enguany, el tradicional concurs de fotografia es farà en format ral·li.

El municipi acull entre els mesos de novembre i desembre tot tipus d'activitats per celebrar les festivitats de Sant Sadurní i de Santa Cecília, patrona de la música.

En el programa no hi falten la cercavila, el correfoc, la paella popular, activitats esportives, concerts i espectacles teatrals. Entre les activitats també destaca la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants amb jocs, tallers i espectacles per als més petits i el lliurament del VII Premi Font de Santa Caterina de Microcontes.

Ral·li fotogràfic

Enguany, el tradicional concurs de fotografia d'aficionats de Sant Sadurní es convoca en format ral·li el 26 de novembre al matí. Les persones participants tindran tres hores per fotografiar sobre dues temàtiques escollides a partir d'un llistat i una temàtica sorpresa. Hi haurà tres premis per tema que consisteixen en un menú degustació per a dues persones al Restaurant Lucerón de Montornès.

La tardor més esportiva

La festivitat de Sant Sadurní ve acompanyada de les principals cites esportives locals. El cap de setmana del 25 i 26 de novembre hi ha el Campionat de bitlles i petanca, el 36è Cross escolar de Sant Sadurní, l'Open de Tennis i la presentació oficial dels equips del Club Basquet Vila de Montornès.

El mateix dia de Sant Sadurní es durà a terme el campionat d'escacs en modalitat simultànies i ja al mes de desembre, es premiarà als millors esportistes de la temporada a la 16a Nit de l'esport i s'organitzarà la 10a Pedalada de muntanya de BTT i la melé oberta al poble.

Arxivat a: Cultura i festes
El drac Ceballot a les festes de Sant Sadurní (Foto: JA Jiménez)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona