CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Suport a les famílies i a la criança dels fills

Suport a les famílies i a la criança dels fills

10/11/2017

Durant les darreres setmanes s'han tornat posar en marxa les activitats de l'espai matern infantil, una proposta que el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SISE) dels Serveis Socials del municipi dedica a dones amb infants de 0 a 3 anys.

L’objectiu del projecte matern infantil és oferir suport en hàbits de criança positiva i educació dels menors, creant un espai d'interrelació amb altres famílies on es puguin compartir experiències i situacions de la vida quotidiana i afavorir el vincle matern filial.

En aquesta edició l'espai matern infantil comptarà amb la col·laboració del CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç) de Granollers, que oferirà suport en la detecció, prevenció i intervenció en possibles casos d'infants amb necessitats educatives específiques.

També es compta amb l'ajut de personal del Centre d'Atenció Primària, que dedicarà una sessió trimestral a temes de salut d'interès del grup (alimentació, calendari de vacunes, els primers auxilis en l'àmbit domèstic, etc.).

La programació es complementa amb activitats com sessions de piscina per a nadons, contacontes i sessions dedicades a conceptes i valors com la igualtat. 

Nova edició del programa Créixer en família

Entre les primeres activitats de l'espai matern infantil hi ha hagut la participació en els tallers que s'han posat en marxa en el marc del programa "Créixer en família" del departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat. 

Durant el cicle, en què també participen famílies de la Llar d'Infants Pública el Lledoner, es treballaran qüestions com l’afecte, l’autonomia, la resolució de conflictes, el lleure o el paper educatiu de l’escola, amb el guiatge d'un professional expert en dinàmiques familiars.

Arxivat a: Serveis Socials
Una de les sessions de l'espai matern infantil
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona