CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > El Consell d’Infants emprèn les sessions del curs 2017-18

El Consell d’Infants emprèn les sessions del curs 2017-18

09/11/2017

En els darrers dies s’ha constituït el Consell d’Infants de Montornès per al curs 2017-18. El grup, format per 20 alumnes de les cinc escoles del poble, es reunirà mensualment per tractar temes d'interès local.

La Sala d’actes de l’Ajuntament va acollir fa uns dies la constitució del Consell d’Infants del curs 2017-18. Un total de 20 infants de 5è i 6è de primària han pres possessió del càrrec en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, la regidora d’Infància, Marina Sánchez, i la responsable del Centre Infantil La Peixera i coordinadora del grup, Esther Bello.

L’alumnat de 5è i 6è de cada escola ha estat l’encarregat d’escollir els seus representants en el Consell. A partir d’ara es reuniran el primer dimarts de cada mes per debatre qüestions d’interès per al poble, enguany al voltant de l'àmbit del reciclatge. Al llarg del curs faran arribar als seus companys d’escola les reflexions i decisions sorgides al Consell i també traslladaran al consistori les opinions que recullin de l’alumnat.

Segon any escoltant la veu dels més joves

El Consell d’Infants va néixer com a òrgan de participació el curs passat amb l’objectiu de donar veu als infants i recollir la seva visió del poble i les seves aportacions i propostes de millora. Durant el primer any d’experiència es van tractar temes com la mobilitat i la via pública, els equipaments i les festes.

El Consell també va treballar en la definició de la imatge gràfica que el representa. El logotip es va crear a partir de les propostes rebudes en un concurs en què van participar els mateixos alumnes. 

Arxivat a: Ciutadania, Infància
Alguns dels nous consellers amb l'alcalde, José A. Montero i la regidora d'Infància, Marina Sánchez
Un moment de la sessió de traspàs dels antics als nous consellers
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona