CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El segon centre juvenil s’ubicarà en un edifici de nova construcció

El segon centre juvenil s’ubicarà en un edifici de nova construcció

30/10/2017

L’Ajuntament ha descartat reformar algun dels edificis municipals existents per manca de condicions i planteja una construcció nova en un espai encara per determinar. El nou centre respondrà a les conclusions del procés participatiu celebrat fa uns mesos en què van intervenir més de 800 joves.

D’acord amb el model sorgit del procés participatiu, el nou equipament hauria de comptar amb un espai o pati exterior; una zona de descans; una sala d’estudi i de treball equipada amb ordinadors; una àrea de jocs i videojocs; un espai on projectar pel·lícules o fer concerts i festes de petit format, i bucs d’emmagatzematge, entre altres.

Després d’estudiar les possibilitats existents, s’ha descartat la viabilitat de reformar edificis com Can Xerracan o Ca l’Espasell per la manca d’espai i condicions i s’ha optat per un model de nova construcció. La intenció és que segueixi els estàndars de les edificacions eficients en estalvi energètic i es faci amb materials constructius respectuosos amb el medi ambient.

Durant el mes d’octubre, un equip tècnic ha informa a l’alumnat dels instituts dels resultats del procés participatiu realitzat entre finals de 2016 i començaments de 2017. També se’n farà difusió a través de les xarxes socials i amb reunions amb col·lectius juvenils.

Paral·lelament, s’ impulsa un grup motor de joves perquè participi en el disseny final del nou centre.

Arxivat a: Joventut
Una de les sessions del procés participatiu per escollir el model del nou centre juvenil
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona